Norges beste

Agera har ikke bare bemerket seg på himmelen, men også på sjokolademelken i butikkhyllene.

Publisert

Som en del av Q Fersk Sjokolademelk sin markedsføringskampanje, har de valgt å fremheve Norges beste i ulike, ikke så tradisjonelle, grener. Dette har gitt landslaget i formasjonshopping, Agera, en unik mulighet til å vise frem sporten til et bredere publikum. 

Amund Meier forteller at han oppdaget sjokolademelkens initiativ i butikken i fjor, hvor de etterlyste norgesmestre.

- Tenkte bare at det er perfekt å få mer oppmerksomhet til fallskjerm, og laget vårt, forteller Amund.

De siste to årene har det aldri kommet så mange tips om en enkelt sak til Frittfall. Agera har også fått mye positiv respons gjennom meldinger og snaps fra hele landet, og eksponeringen har skapt glede og stolthet blant lagmedlemmene.

- Det er artig å ha seg selv på kartongen i butikken. Tror det er Kjetil som drikker mest sjokolademelk på laget, så han er hvertfall glad, forteller Amund.

En slik eksponering viser frem de spennende mulighetene som finnes utenfor de mer tradisjonelle sportene, samtidig som det kan inspirere både nåværende og kommende fallskjermhoppere. Samtidig gir det sporten og laget en morsom og uventet tilstedeværelse i hverdagen til folk. Det er deilig å vite at når folk kjøper sjokolademelk, så tenker de kanskje litt på oss fallskjermhoppere og den fantastiske sporten vår, forteller de.

Powered by Labrador CMS