Moving Days 2024

Solskinn, spektakulære hopp og en vikingfest - Moving Days 2024 overgikk alle forventninger.

Publisert

Værmeldingen så ikke lovende ut i dagene før Moving Days, og man kunne kjenne litt på frykten for at eventet skulle regne bort. Men i ekte Vossa-stil endret værmeldingen seg time for time og uken ble fylt med solskinn, og for å være på Vestlandet, hadde vi relativt få værholdinger. Nesten 50 deltakere gjennomførte nærmere 30 hopp hver.

Moving Days samler noen av verdens beste hoppere, noe som garanterer høy kvalitet og stor progresjon. Vi hadde æren av å fly sammen med Oscar Asfura, Petter Stensvold, Luis Prinetto, Claudio Cognasso, Andreas Mosling, Floris Drevel, Aurel Marquet og Lamberto Micangeli, med Roy Wimmer-Jaglom på kamera. Video ble laget av Alex Baker og Vertical Films. 

Med disse stjernene som coacher, ble hvert hopp en mulighet til å forbedre ferdighetene sine, både som gruppe og som individuelle flygere. 

Innhopp i Hardangerfjorden

Eventet nådde sitt klimaks med et spektakulært innhopp til en øy i Hardangerfjorden. Denne unike opplevelsen kombinerte frittfall i grupper, de gode innhoppsnervene og naturskjønn utsikt. Etter landing på øyen, ble vi fraktet tilbake til fastlandet med RIB-båter. En adrenalinfylt avslutning på en utrolig dag.

Feiring av uken

En uke fylt med kvalitetshopp og læring ble avsluttet og feiret på en autentisk vikinggård. Med mat, bål og musikk danset vi oss inn i natten blant høns, geiter og glade hoppvenner. 

Moving Days leverte igjen, og deltakerne dro hjem med nye erfaringer, forbedrede ferdigheter og en stor takknemlighet for fallskjermsporten.

Powered by Labrador CMS