Verdens nordligste fallskjermboogie

Hva gjorde vi i Nord-Norge i sommer? Jo, i år som i fjor arrangerte Troms Fallskjermklubb det som (mest trolig (vi er veldig sikre)) er verdens nordligste fallskjermboogie, på fantastiske elvenes i øvre Salangen.

Publisert Sist oppdatert

Vår venneklubb Kolding Fallskjermklubb kom oppover med sin fantastiske Porter Pilatus i år som i fjor. Esben og Rasmus førte oss trygt og godt helt opp til 13500 føtter med upåklagelig komfort, fart og trygghet.

Vært i år var helt fantastisk, på 14 dager med hopping hadde vi en full dag med værholdning, og to dager der vi hadde litt værholding. Det var faktisk så varmt en dag at en hopper valgte å parkere ene skoen sin igjen inne i flyet av avsprang for ekstra luftig, mye mulig det var på grunn av for dårlig KNUTe. 

Vår kjære fagsjef var innom på inspeksjon i år. Det ble gjennomført inspeksjon av forholdene for funjumps, innhopp, bading og sauna. Her fikk vi ingen anmerkninger og kommentarer på at samtlige av de nevnte punktene hadde høy kvalitet og at dette måtte oppleves. 

Men bortsett fra at det har vært fantastisk vær og at fagsjefen har vært innom, hva har vi gjort?

Vi har gjennomført over 2000 hopp. Utstedt 3-4 A-lisenser (dette var i all hovedsak elever fra kurs som ble holdt rett før boogien), hoppet masse AC8 (IYKYK) og gjennomført en hel drøss med forskjellige innhopp.

Vi har hoppet inn på to forskjellige steder på stranda vår, Narvi (fagsjefen var med), Setermoen, to forskjellige steder i Spansdalen også avsluttet vi hele festen av en boogie med innhopp på Ersfjordstranda i senja. Så hvis du er gira på innhopp, så er det muligheter på MSB.

Avslutningsvis er det viktig å nevne noe av det som er helt unikt med boogien. Den er drevet nesten 100 % på dugnad, og det forventes at alle stiller opp med det de kan. For eksempel hvis du har lyst på et innhopp er det bare å sette i gang og organisere. Det er mye dugnad å gjete fallskjermhoppere, fikse HFL og organisere transport hjem for alle.

Med dette ønsker jeg alle velkomne til verdens nordligste fallskjermboogie, der solen ikke går ned, MSB 2025! Det ryktes om at det kommer en super early bird påmelding om kun kort tid. 

Powered by Labrador CMS