Ekstremsportveko 2024!

Ekstremsportveko 2024

Ekstremsportveko leverte nok en gang et variert fallskjermprogram som fikk både nybegynnerne, proffene og veteranene til å smile fra øre til øre.

Publisert Sist oppdatert

En uke i forkant så det ut til at været skulle sette en brems på luftsportsaktiviteten under Veko, men som flere år tidligere har man lært at man ikke kan stole på værmeldingen på Voss. Første del av Ekstremsportveko fikk ordentlige sydentemperaturer og sol, og med erfarne organisere og et variert hoppprogram ble det en uke full av spektakulære hopp, venner og latter.

Mange smil å se på Bømoen under Ekstremsportveko.

Hver morgen sto de ivrigste opp for å få med seg mountain flying og innhopp på flere av de majestetiske stedene rundt Voss. De med demolisens kunne også lufte deg på oppvisning foran festivalteltet på kveldene. Mandag ble det hoppet inn til det berømte party cruiset i Gudvangen, med demo på Odenes. En etterlengtet tur i perfekt vær, etter to år med kansellering. Helikopterhoppingen tok sted mandag og fredag, og for mange av de ferskere hopperne var dette Vekos høydepunkt. 

Wingsuiterene ble også organisert.

Dagene var fylt med organisert hopping fra morgen til kveld. Med organisere som Ally Milne, Amund Meier, Anabel Brugger, Andreas Mosling, Benedict Dixon, Brian Cumming, Claudio Cagnasso, David Niubo Adsera, Even Rokne, Floris Drevel, Hannah Parker, Iryna Lodova Voronenko, Jamie Webster, Jasper van der Meer, Julian Barthel, Julian Frayne, Luis Prinetto, Miles Daisher, Petter Stensvold, Rob Heron, Roy Wimmer, Tim Douglas, og Vincent Cotte på listen, ble det varierte hopp for enhver smak.

Mye læring med gode coacher.

Tallene

Løft: 272
Slotter (fly): 3680
Helikopterløft: 53
Slotter (helikopter): 258

Demo-hopp: 82
Innhopp: 131
Mountain Flying: 135
Organizer-hopp: 366
Helikopter-hopp: 258

Swoop'n'chug-konkurranse hver morgen med appelsinjuice i glassene.

Med flotte forhold, et godt team og gamle og nye venner som samles for å dele gleden av ekstremsport, kan man si at Ekstremsportveko 2024, som ventet, ble en suksess.

Vi sees i 2025!

Powered by Labrador CMS